Transport novca i vrednosnih pošiljki – CIT

TRANSPORT NOVCA I VREDNOSNIH POŠILJKI

 

Kompanija “SISTEM-FPS OBEZBEĐENJE” d.o.o., Beograd pored usluga iz oblasti obezbeđenja pruža i usluge transporta novca i vrednosnih pošiljki.

Za obavljanje navedenih poslova posedujemo licencu za poslove Obezbeđenja transporta novca i vrednosnih pošiljki koju je izdalo nadležno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Transporta novca i vrednosnih pošiljki obavljamo specijalnim vozilima koja poseduju:

  •  Radio vezu sa sopstvenom frekfencijom i repetitorom;
  •  GSM mrežom;
  •  Panik tasterom;
  •  Sistem hemijske zaštite (obeležava dragocenosti specijalnom bojom)
  •  GPS uređaj za satelitsko praćenje
  •  Daljinski monitoring koji se prati iz kontrolnog centra Kompanije ”SISTEM-FPS OBEZBEĐENJE” d.o.o, Beograd, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

 

U Kompaniji “SISTEM-FPS OBEZBEĐENJE” d.o.o., posebna se pažnju obraća na sektor transporta novca i dragocenosti (Cash in transit). Svi zaposleni u CIT-u moraju prethodno proći niz provera u sektoru fizičkog obezbeđenja, moraju biti ocenjeni najvišim ocenama, proći psihofizičke testove i specijalnu obuku za rad u CIT-u, kao i permanentnu obuku u rukovanju vatrenim oružjem i gađanje. Nakon svih testiranja i završene obuke poseban tim radi na formiranju ekipa CIT.

Svi zaposleni u na poslovima transporta novca i vrednosnih pošiljki imaju licence za vršenje specijalističkih poslova službenika obezbeđenja sa oružjem (LF-2).

Kompanija “SISTEM-FPS OBEZBEĐENJE” d.o.o. poseduje potpunu polisu osiguranja od odgovornosti za poslove u vezi sa novcem.

Timovi službe za transport novca, vrednosnih i drugih pošiljki raspoređeni su na teritoriji cele Srbije.

TRANSPORT NOVCA

Transpot novca i dragocenosti